DAHA

ENTEGRE

Organizasyonel yapının küresel olarak entegre edilmesiyle Şişecam’da çok boyutlu dönüşüm gerçekleşiyor. Tedarik zinciri, satış ve pazarlama ile üretim ve planlama gibi ana fonksiyonların merkezileştirilmesi, maliyet optimizasyonu sağlıyor. Tek çatı altındaki yeni ve sinerjik yapı, hızı, etkinliği, küresel rekabet gücünü artırıyor.

DAHA

DİJİTAL

Şişecam, birleşmeden sonraki yeni yapıda, operasyonel mükemmellik için dijital dönüşüm yolculuğunda hız kazanıyor. Dijitalleşmeyi, üretim hattının dijital yetkinliklerle donatılmasının ötesinde değer zincirinin tamamının dijitalleşmesi olarak ele alıyor, yarının ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak dijital altyapısını ve kültürünü dönüştürüyor.

DAHA

OPTİMİZE

Dünya akıl almaz bir hızla değişiyor. Tüm değer zincirinde yüksek sinerji yaratan yeni yapısıyla Şişecam, hızını ve etkinliğini daha da yüksek bir seviyeye taşıyor. Dört kıtaya yayılan bir coğrafyada etkin kaynak ve varlık yönetimiyle, zamanın hızının önüne geçmeyi hedefliyor.

DAHA

MÜKEMMEL

Geleceğin Şişecam’ının odağında küresel mükemmellik ilkesi yer alıyor. Yetkin insan kaynağı ve akıllı teknoloji kullanımı ile bütünsel kurumsal yönetim yaklaşımını merkezine alan Şişecam, çevik, yalın ve etkin operasyonlar ile küresel yapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Prof. Dr. Ahmet Kırman ile söyleşi

Şişecam’a hızlı bakış

DÜZCAM

CAM EV EŞYASI

CAM AMBALAJ

KİMYASALLAR